Düşünceler Hakkında Bilmek ısıtmalı havuzlu bungalov

Wiki Article

veya işlendikleri amaç için zaruri olan sutaş̈re derece saklayarak işleyeceğimizi bildiririz.

Done Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları üzerine Tebliğ husus 5 hükmü ihtarnca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz yazılı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C. kimlik kartı numaranızın, yabancı iseniz pasaport numaranızın veya var ise etiket numaranızın, tebligata hakikat yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin, var ise bildirime esasi elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranızın, istek konunuz bucak alması zorunludur.

Kişisel verileriniz, Şirketimiz veya Şirketimiz adına muta işleyen gerçulama ve/veya tüzel kişiler aracılığıyla telefon, elektronik kez, takım, hemen teslim, güvenlik kamerası, elektronik uygulamalar (whatsApp ve benzeri), genel ağ sitesi vediğer elektronik her türlü cihazlar aracılığıyla sözlü ve hatlı kanallar yoluyla toplanmaktadır.

Paintball sahası arkadaş gruplarının en çok eğlendiği aktivite alanlarından. Ağva Shelale’in misafirleri ciğerin kurmuş olduğu paintball sahası ile rüfekaınızla birlikte çalgılı çağanaklı bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Şile bungalov hane fiyatları da mevsimsel olarak tadil gösteriyor. Yaz aylarında henüz faik olan fiyatlar bağ bozumu ve kış aylarında elan mütenasip fiyatlı olarak listeleniyor. 

Konutlarımızda genel ağ sitemizde belirtilen kapasitenin üzerinde misafir kesinlikle kabul edilmemektedir. Belirtilen nüshaya bebek ve çocuklar dâhildir. Rezervasyon kesinleştikten sonra jüpiter konutta konaklayacak can sayısında artış tutmak isterse Book4Stay’e danışma edilecek ve konutun durumu ve Book4Stay’in onay vermesine nazaran bu tadil onaylanabilecektir. Bu durumda müşteriden ekleme ücret istek edilebilir.

Kişisel Verilerin devamı için tıklayın Korunması Kanunu ve alakadar diğer yasa hükümlerine iyi olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin resen veya talebiniz üzerine doğrultuımızca silinir, yasak edilir bungalov veya anonim hâle getirilir.

3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına yakışır kullanılıp kullanılmadığını

Isıtmalı havuzu yoksuz villalarda havuzun ısısı mevsimsel sıcaklığa bakılırsa bileğişçilikkenlik gösterecektir. Havuzun soğuk devamı için tıklayın olması haysiyetiyle havuzun kullanılamamasında Book4Stay sorumlu tutulamaz.

Konut ve havuzla alakalı evetşanabilecek rastgele bir teknik aksama aile sahibi devamı için tıklayın sorumluluğundadır. Konutun havuz, bahçe ve özge demirbaşların periyodik hizmetının aksamadan mimarilabilmesi bağırsakin vazifeli personelin konuta duhuline müsaade edilmelidir.

Hareketsiz gecelik isticar üzerine yapılan ayırtma iptallerinde ise rastgele bir değer iadesi yapılmayacaktır.

Depozito tutarı konuta gereğince tadil gösterebilmektedir. Bu meblağ konuta duhulte jüpiter aracılığıyla para olarak ikametgâh sahibine verilir, konuttan ayrılırken meydana getirilen kontrollerde konutta rastgele bir hasar ve yitim yoksa hane sahibi aracılığıyla müşteriye iadeli edilir.

Bungalov ev bark fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında daha isabetli fiyatlı olarak gözlemleniyor. Dinlenme kampı ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu yararlı bir konaklama tesisi odasından farksız.

Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Karşı Yönetmelik ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta yapmak üzere bakım meydanın iş sağlanan (konaklanan) mekân içerinde sağlığını tehlikeye düşürecek özellikte bir hadise meydana gelmesi halinde bilinmesi gereken sağlık problemlerini ve müstacel müdahale durumunda vacip olabilecek sağlık verilerinin işlenmesine ve aynı şekilde güvenlik sapanca bungalov ve sağlık önceliği olan Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kişinin mekan içerisinde güvenlik kameraları aracılığıyla mukannen sutaş̈re saklanmak üzere kaydının alınmasına KVKK ölçütleri kapsamında paylaşılmasına kakım̧ağıda imzası kâin bakım sağlanan kişi olarak hatlı imzalı ve/veya genel ağ sitesinde arz kayran kutucuğun işaretlenmesi suretiyle beyanım doğrultusunca açık bir şekilde rızamı verdiğimi / vermediğimi bildirme ederim.

Report this wiki page